cirsu.blogg.se

Livet i Montezuma

Publicerad 2015-02-11 01:42:00 i Allmänt,

Efter ett par dagar i Montezuma har vi alla börjat slappna av i "it's Costa Rica, don't worry about it"-livet. Ska vi ta oss till civilisationen går vi helt enkelt ut på den helt hysteriskt dammiga vägen och låter slumpen avgöra om vi når slutmålet till fots, via buss eller om det kanske åker förbi någon som har lust att skjutsa på fem svettiga, högljudda svennar. Eller fyra till en början kanske. Inledde tiden här på Zumasoft med att förvandlas till en vandrande, livs levande slembobba. Lilla jag gick alltså och blev förkyld på en plats med medeltemperatur på 30 grader. Skyller på AC:n. Fick prompt stanna hemma den första dagen och nysa ut snor och kurera mig. Har varit en svår kamp men börjar se ljuset och känner snoret retirera.
 
Igår hade vi för övrigt en hel liten apfamilj som bestämde sig för att spendera dagen i ett utav träden vid vår terass. Alla blev skitglada och Shakila hade en lång pratstund med några av dem, sådär som man gör när man har ett gäng apor på besök. När de sedan hade fått nog av oss och vårt mansion med tillhörande pool och radiostyrda grind kände vi oss ensamma så vi tog oss in till byn och hade det fortsatt trevligt på stranden, för att sedan fylla våra tomma magar på vårt nyfunna favorithak Organicó och fortsätta kvällen med att lyssna och gunga med alla hippies som spelar musik överallt på gatorna. Det hela avslutades tyvärr av en händelse inte alls av kvällens annars gemytliga och trevliga karaktär; en fågel bestämde sig för att bajsa lite i Alenas hår bara sådär. Sjukt osjysst och det var bara att hoppa in barfota i en dyngsur taxi (ja, den var dyngsur på riktigt och vågade inte fråga varför då jag rådslog med mig själv och kom fram till att jag inte ville veta svaret) och bege oss hem i rasande fart för att tvätta bort bajs och somna som stockar.
 
Just det, innan vi for till civilisationen lagade Shakila en görgod braklunch till oss alla som förtärdes med rätta vid poolkanten. Vi lider absolut inte här (förutom att hela Costa Ricas totala antal myggor verkar vistas på vår uteplats oavsett mängd myggmedel vilket medför förödande, superkliande och skitirriterande bett som man vaknar minst 20 gånger av på natten) och vi ser fram emot en första dag på Escuela Futuro Verde imorgon! Nu börjar äventyret!
 
 
#Maja
</d

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-11 06:32:24

Fiin lunch!!!
Allergi tabletter mot myggbett!! Glöm inte det❤️❤️
Va fint ni verkar ha det, ha det så bra!
Love U!
//Mammis

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela