cirsu.blogg.se

pura vida

Publicerad 2015-02-23 17:49:59 i Allmänt,

HEJ! Vi har nu spenderat en vecka på Futuro Verde med lärare och kids. Vi har återbrukat papper och plast, komposterat, letat efter insekter, snackat miljö och hållbarhet, sett megaspindlar och skorpioner, aktat oss för fallande mangos och bara jobbat utav bara
den för att ha en massa förträfflig och intressant information att ta hem till Sverige att arbeta med. Har på köpet svettats ut typ ett helt Stilla hav. 
 
I helgen har vi vandrat i nationalparken Cabo Blanco, beläget längst ner på Nicoya Peninsula. Det var en fantastisk, djurrik (och myggrik såklart) och alldeles jävlig vandring i 90 graders backar. Men absolut värt. Ätande små coatis, fjärilar, fåglar, ormar och kissande apor. En manet tyckte till och med att det var passande att bränna mig på foten precis när jag var
som mest nöjd över att få bada på riktigt i havet (ni vet, när en badar som om en vore 7 typ)och bara vara nöjd över våra djungelstrapatser. Skitdålig stil tyckte jag och gick upp ut vattnet och vandrade tillbaka vägen jag kom ifrån. Svettades ut Stilla havetx2.
 
Hur som, ni märker att vi inte sitter still här borta, därav dålig uppdatering. Vi kompenserar detta med en miljon bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#maja
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-24 20:55:26

Fina!!❤️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela